TIM VIỆT FORUM
Bạn có muốn phản ứng với tin nhắn này? Vui lòng đăng ký diễn đàn trong một vài cú nhấp chuột hoặc đăng nhập để tiếp tục.


 
Trang ChínhPortalGalleryLatest imagesĐăng kýĐăng Nhập
Tìm kiếm
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Những Vùng Tối
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyFri Sep 20, 2019 3:02 am by Tuyet Bang

» Vì sao đại bàng đầu trắng là loài vật biểu trưng của Mỹ?
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyTue Sep 25, 2018 11:57 am by Admin

» Hoa Bỉ Ngạn
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyTue Sep 25, 2018 11:53 am by Admin

» “Bỏ túi” 8 cách phân biệt mật ong cực đơn giản
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyTue Sep 25, 2018 11:48 am by Admin

» Bò Kho
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyMon Sep 24, 2018 3:43 pm by Admin

» NHỮNG ĐIỀU CẦN THIẾT
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySun Sep 23, 2018 12:19 am by Admin

» BÀI PHÁP VỀ BỐN LOẠI NGỰA
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySun Sep 23, 2018 12:18 am by Admin

» KHÉO GIỮ SÁU CĂN
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySun Sep 23, 2018 12:17 am by Admin

» NGUỒN GỐC CỦA ĐAU KHỔ
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySun Sep 23, 2018 12:17 am by Admin

» TÌNH VÀ NGHĨA TRONG CUỘC SỐNG VỢ CHỒNG
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySun Sep 23, 2018 12:02 am by Admin

» CUỘC SỐNG KHÔNG CẦN OÁN TRÁCH, TẤT CẢ ĐỀU CÓ AN BÀI
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:57 pm by Admin

» Lỡ Phá Thai Hãy Gấp Tụng Kinh Địa Tạng 49 Lần Để Giúp Trẻ Sớm Siêu Thoát
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:55 pm by Admin

» NHÂN CHẲNG SINH DIỆT, QUẢ CHẲNG SINH DIỆT
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:54 pm by Admin

» TẠI SAO TỪ BI PHẢI ĐI ĐÔI VỚI NHẪN NHỤC?
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:53 pm by Admin

» TRONG SINH DIỆT, RÕ CHẲNG SINH DIỆT
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:52 pm by Admin

» HIẾU HẠNH
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:51 pm by Admin

» Vạn vật vì duyên hòa hợp mà sinh, cũng vì duyên mà diệt
Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptySat Sep 22, 2018 11:50 pm by Admin


 

 Scallops with Lemon-Basil Sauce

Go down 
Tác giảThông điệp
Admin
Admin
Admin


Tổng số bài gửi : 3155
Đến từ : Rain City
Registration date : 10/06/2008

Scallops with Lemon-Basil Sauce Empty
Bài gửiTiêu đề: Scallops with Lemon-Basil Sauce   Scallops with Lemon-Basil Sauce EmptyThu May 11, 2017 4:04 pm


Ingredients

1 large lemon
1 1/2 pounds large sea scallops
1/4 teaspoon salt, divided
1/4 teaspoon freshly ground black pepper, divided
1 tablespoon butter, divided
3/4 cup dry white wine
1 tablespoon water
1/2 teaspoon cornstarch
1 tablespoon finely chopped fresh basil

How to Make It

Finely grate lemon rind, reserving 1/4 teaspoon. Squeeze lemon, reserving 2 tablespoons juice. Pat scallops dry with paper towels.

Sprinkle scallops with 1/8 teaspoon each salt and pepper. Melt 2 teaspoons butter in a large nonstick skillet over medium heat. Add scallops; cook 3 to 4 minutes on each side or until done. Remove scallops from pan; keep warm.

Add wine and reserved lemon juice to pan, and bring to a boil. Reduce heat, and simmer 2 minutes, stirring to loosen browned bits from bottom of pan. Combine water and cornstarch; add to pan. Cook, stirring constantly, 2 minutes or until sauce begins to thicken. Add reserved lemon rind, remaining 1 teaspoon butter, remaining 1/8 teaspoon each salt and pepper, and basil. Remove from heat. Serve over scallops.

Serve with: Buttery Angel Hair Pasta with Parmesan Cheese

Choice Ingredient

Large sea scallops are great for a fast and filling protein source any night of the week. They can be seared or sautéed and then added to salads and pastas or served solo as an entrée. Their mild taste and universal appeal make them a good host for complex flavors.
Về Đầu Trang Go down
https://timviet.forumvi.com
 
Scallops with Lemon-Basil Sauce
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Scallops with white butter
» RQ: Sauce Gỏi Cuốn và Bánh Xèo

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
TIM VIỆT FORUM :: Linh Tinh / Miscellaneous :: Góc Bếp Nhỏ - Culinary Art-
Chuyển đến